THE WAY OUT OF THE RAT RACE!

De meeste mensen hebben alles wat met geld verdienen te maken heeft geplaatst op de -things to do- lijst en dat is de reden waarom het geld vaak zo moeilijk naar je toe komt.

Wanneer je de moed hebt gekregen om het spoor te volgen van dat wat je aantrekt, van dat waar je gelukkig van wordt, ga je steeds meer ervaren dat er "Iets" is wat DATlevert” waar je diepste verlangen naar uitgaan.

BESEF: het is de MACHT die JIJ uitoefent op het
"Iets" wat ALTIJD levert!

Er is dus
"Iets" dat ALTIJD levert DAT waar je diepste verlangens naar uitgaan, wat het ook is. Het kan dus zijn dat "Iets" DAT levert waar je doodongelukkig van wordt of "Iets"DAT levert waar je gelukkig van wordt.

Om meer te ontvangen van dat waar je gelukkig van wordt is het belangrijk dat je BEWUST wordt welke diepe verlangens in jou ACTIEF zijn!?

BEDENK: de kans is groot dat wanneer je een in levenssituatie zit waarin je niet gelukkig bent, je DENKT te weten wat je verlangt maar dat er in je diepe onderbewustzijn een ANDER verlangen actief is, een verlangen wat we niet waarnemen maar wel een delivery order plaatst bij
"Iets" en we weten dat "Iets" ALTIJD LEVERT

MAAR ER IS HOOP!

Je kunt LEREN waar te nemen welke verlangens er diep in je verstopt actief zijn!

Wanneer je geleerd hebt WAAR TE NEMEN welke verlangens diep in je actief zijn, komt er een UNIEKE mogelijkheid in jou leven beschikbaar.

Namelijk het BEWUST kunnen gaan kiezen welk diep verlangen jij in JEZELF actief laat worden!!!

Daarmee heb je de UNIEKE mogelijkheid “in handen gekregen” om jou leven BEWUST vorm te geven.
Danny  J.M. Vermeeren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten